Fazura Hilang 200,000 Pengikut Instagram Kerana Isu KimK


Berpunca daripada salah faham di antara kenyataan peminat di Instagram berkaitan isu KimK tempoh hari, Fazura kehilangan kira-kira 200,000 peminat di laman Instagramnya. FollowersFazura di Instagram sebelum ini sudah mencapai 1.8 juta, kini berkurang kepada 1.6 juta.
2- Fazura Hilang 200,000 Peminat  Isu KimK - ROTIKAYA
Manakala wanita yang menjadi perhatian kerana isu tersebut dengan menggunakan nama – vii.narza di Instagram kini sudah pun mencapai 32,000 pengikut. Okay, followers pun sudah ramai, apa lagi, boleh buat IG Review berbayar. Gurau saja.

Smeentara itu, reaksi peminat di laman Instagram Fazura masih lagi tidak henti-henti mempertikaikan tindakan pelakon dan juga penyanyi tersebut yang masih tidak mahu meminta maaf berhubung isu berkenaan. Fazura pun ambil keputusan untuk berdiam diri.
Apa yang pasti, perkara ini sekaligus memeriahkan industri seni tanah air ketika ini selain menghiasi kalendar hiburan sepanjang 2015. Moga apa yang berlaku di antara dua insan ini akan berakhir dengan sesuatu yang baik. 


Fazura Hilang 200,000 Pengikut Instagram Kerana Isu KimK Fazura Hilang 200,000 Pengikut Instagram Kerana Isu KimK Reviewed by Unknown on 11:03:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.